Find udvalgte fiskepladser ved Karup Å

Tryk på infopunkterne og læse mere

Udforsk

Karup Å

’Grænsen’ mellem Øvre og Mellemste Karup Å

Karup Bro

Parkering: Karup Bro kommer du til, når du kører ud af Karup By ad Herningvej i retning mod Kølvrå.

Mellemste Karup Å

Høgild Bro

Høgild Bro krydser Karup Å nær Høgild Mølle. Der er ingen parkeringsplads ved broen, men mulighed for at parkere i rabatten langs vejen.

’Grænsen’ mellem Mellemste og Nedre Karup Å

Hagebro

Broen krydser Karup Å ved den berømte Hagebro Kro. Her er fine parkeringsforhold, kro med overnatning, grillbar og tankstation.

Oplevelser og aktiviteter
for hele familien

Karup Å rummer det hele. Her er både noget af verdens bedste havørredfiskeri, men samtidig kan familien sagtens tage på tur i naturen og byerne langs Karup Å. Se mere om de mange tilbud og aktiviteter nedenfor.

 

 

Oplevelser i omegnen

Få inspiration til, hvad du kan opleve ved den øvre del af Karup Å her:

Øvre Karup Å


I den øvre del af Karup Å er der mange muligheder for oplevelser, hvis du har familien med, eller blot ønsker at holde en pause fra fiskeriet.

Der er kun kort afstand til Herning og Viborg med muligheder for shopping, indkøb i grejbutikker samt café- og restaurantbesøg. 

Oplev mere

Du kan finde meget mere information og inspiration til hvad du kan opleve ved den mellemste del af Karup Å her:

Mellem Karup Å


I den mellemste del af Karup Å er der mange mulighed for oplevelser, hvis du har familien med, eller blot ønsker at holde en pause fra fiskeriet. Her findes både gode tilbud inden for natur- og kulturoplevelser omkring Karup Å, men med kort afstand til Herning og Viborg By er der også gode muligheder for shopping, koncerter og meget andet. 

I den øvre del af Karup Å er der spise- og overnatningssteder ligesom du også kan besøge flere forskellige grejbutikker.

Oplevelser i omegnen

Få inspiration til, hvad du kan opleve i omegnen af Karup Å her:

Nedre Karup Å


I den øvre del af Karup Å er der mange muligheder for oplevelser, hvis du har familien med, eller blot ønsker at holde en pause fra fiskeriet.

Der er kun kort afstand til Skive, Holstebro og Viborg med muligheder for shopping, indkøb i grejbutikker samt café- og restaurantbesøg.

Øvrig info

Links til mere læsning
om fiskeriet i Karup Å:

Øvrig info

Links til mere læsning
om fiskeriet i Karup Å:

Luk søg